van der Horst

24H Le Mans: Editie 2020 met minder publiek - ticketverkoop opgeschort

Start 24 Heures du Mans 2019
Start 24 Heures du Mans 2019
De ACO meldt vandaag dat het de ticketverkoop voor de 88e editie van de 24 heures du Mans heeft opgeschort. De etmaalrace werd halverwege maart, bij de start van de wereldwijde coronapandemie, al uitgesteld naar het weekend van 19 en 20 september. Pierre Fillon, de voorzitter van de ACO, hoopt op begrip: "Vermits verantwoordelijkheidszin een van onze grondbeginselen is, zijn we er zeker van dat onze loyale fans onze beslissing begrijpen en ondersteunen. Dit jaar gaan we geen records breken op vlak van bezoekersaantallen."
ACO-voorzitter Pierre Fillon
ACO-voorzitter Pierre Fillon
De ACO lijkt de deur wel op een kier te houden en hoopt dat de omstandigheden verbeteren en dat dus ook de huidige beperkingen op grote toeschouwersaantallen worden versoepeld. Voorlopig zullen wel alleen leden van de ACO en mensen die al een ticket hebben gekocht (voor 30 juni) worden toegelaten tot het circuit. Concreet gaat het dus over ACO-leden, toeschouwers en erkende verkopers die al een tribuneticket, campingplaats of parkingplaats geboekt en betaald hebben. Zij krijgen binnenkort een bericht over de maatregelen die ter plaatse zullen gelden. Wie nog vragen heeft, wordt gevraagd om contact op te nemen met de ACO customer services op het emailadres serviceclients@lemans.org.

Foto's: Racing International PhotographyDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in 24 Heures du Mans op dinsdag 30 juni 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • LTF

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons