van der Horst

24h Nüburgring: BMW maakt line-up Marc VDS en Schübert bekend

Team Schubert & Marc VDS
Team Schubert & Marc VDS
BMW Motorsport heeft de 16 namen bekend gemaakt die de kleuren van het merk zullen vertegenwoordigen in de 24 uren van de Nürburgring dit jaar. Zowel Marc VDS Racing als Team Schübert zullen elk twee exemplaren van de BMW Z4 GT3 inzetten voor rekening van de Beierse constructeur. Zoals verwacht komen er ook twee Belgen in het rijtje voor; Bas Leinders en uiteraard Maxime Martin, de man die vorig jaar misschien wel het meeste indruk maakte in de moeilijke weersomstandigheden en in het laatste half uur nog twee plaatsen goedmaakte om uiteindelijk als tweede te eindigen.
De Marc VDS wagen met startnummer #25 zal bestuurd worden door Maxime Martin, ‘Ring specialist Uwe Alzen, Jörg Müller en DTM-rijder Marco Wittmann. De #26 krijgt Nick Catsburg, Bas Leinders, Markus Palttala en Dirk Adorf mee als rijders.

Marc VDS Racing - BMW Z4 GT3
Marc VDS Racing - BMW Z4 GT3
Bij Team Schübert zien we op de #19 de twee meest recente aanwinsten opduiken, zijnde Lucas Luhr en voormalig McLaren piloot Alexander Sims, zij worden bijgestaan door Dirk Müller en Dirk Werner. Tot slot zullen Dominik Baumann, Claudia Hürtgen, Jens Klingmann en Martin Tomczyk de BMW Z4 GT3 met startnummer #20 de sporen geven.

Foto's: Vincent Wouters & BMW AG  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons