van der Horst

24H Nürburgring: Audi met 3 fabriekswagens - Vervisch en Vanthoor worden concurrenten

Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor
Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor
Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor pakten in 2019 nog de zege in de Duitse etmaalrace in de 'Groene Hel' en het duo verscheen dan ook vorig jaar samen aan de start in de Audi met nummer 1. Vandaag maakte Audi Sport de rijdersbezettingen bekend van de drie fabriekswagens en zien we dat Vanthoor nog steeds deel uitmaakt van de bemanning van de Phoenix Racing-bolide. Vervisch van zijn kant zal echter Land Motorsport gaan vervoegen. Een derde fabriekswagen is van Car Collection Motorsport, dat bovendien samen met Phoenix tot vier extra zogenaamde 'klanten'-Audi's zal gaan inzetten.
Audi Sport Team Phoenix
Mattia Drudi/Robin Frijns/Frank Stippler/Dries Vanthoor

Audi Sport Team Land
Kelvin van der Linde/Christopher Mies/René Rast/Frédéric Vervisch

Audi Sport Team Car Collection
Christopher Haase/Nico Müller/Patric Niederhauser/Markus Winkelhock

Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
De 24 Uur van de Nürburgring worden verreden in het eerste weekend van juni. Vervisch tekent in het voorprogramma eveneens present voor het openingsweekend van het WTCR, waarin de rijders met de Nordschleife meteen een omloop van formaat te verwerken krijgen.


Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Nürburgring Langstrecken Serie op dinsdag 18 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons