van der Horst

24h Nürburgring: Na 4h: Top vier op een zakdoek

Manthey Racing - Porsche 911 GT3 R
Manthey Racing - Porsche 911 GT3 R
Na vier uur wedstrijd bevinden zich bovenaan de tabellen twee Mercedessen, een Porsche en een BMW op nog geen vier seconden van mekaar. Laurens Vanthoor moest in de van pole vertrokken Manthey Porsche #911 zonet de leiding afstaan aan Dominik Baumann in de Mann Filter Mercedes #47. Onze landgenoot volgt momenteel wel in diens slipstream, net als Manuel Metzger in de Black Falcon Mercedes #4 en Richard Westbrook in de #98 Rowe Racing BMW.
  • Hamofa Performance
Phoenix Racing - Audi R8 LMS
Phoenix Racing - Audi R8 LMS
De Falken Motorsports Porsche #44 volgt op iets meer dan twee minuten en wordt op de hielen gezeten door Dries Vanthoor in de WRT Audi #8. Ook Frédéric Vervisch is na zijn goede resultaten vanmiddag in de FIA WTCR aan zijn eerste stint begonnen en rijdt in negende positie. Achter de Harelbekenaar rijdt momenteel de Aston Martin #007 van Maxime Martin, momenteel heeft Marco Sorenson daar het stuur in handen.

Dörr Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo
Dörr Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo
De Lamborghini Huracan Super Trofeo van Nico Verdonck kende wat technische problemen, de Brusselaar zit momenteel wel achter het stuur maar moet zich terugvechten vanuit de 117e stek. De Toyota GT86 #116 heeft na de problemen in de openingsronde gelukkig zijn weg intussen vervolgd maar zonet had Kurt Dujardyn nog een contact met de Manthey Porsche #12 van Philipp Frommenwiler.

--- Stand na 4 uur - 24h Nürburgring 2018 (PDF) ---

Foto's: Arne Simons



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op zaterdag 12 mei 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons