van der Horst

24H Nürburgring: Na 5H: Een blik op de Belgen

Land Motorsport - Audi R8 LMS
Land Motorsport - Audi R8 LMS
Na vijf uur wedstrijd is het vooraan de Haupt Mercedes #4 die een gaatje van zo'n 45 seconden heeft geslagen met de achtervolgende "Grello" Porsche #911. De best geklasseerde Belg is op dit moment Frédéric Vervisch op de zesde plaats, hij komt vanavond pas voor het eerst in actie op de Land Motorsport Audi #29. De negende stek is momenteel voor de Rutronik Porsche #3 van Laurens Vanthoor, onze landgenoot is een last-minute toevoeging aan de deelnemerslijst nadat een clash met de IMSA-kalender alsnog niet plaatsgreep.
  • Prospeed Competition
Alessio Picariello
Alessio Picariello
De Frikadelli Porsche #31 van ondermeer Maxime Martin is als twaalfde geklasseerd. Alessio Picariello heeft momenteel het stuur in handen van de Falken Porsche #44, hij rijdt rond als zeventiende maar wel nog in dezelfde ronde als de leidende Mercedes. Een 24e plaats is er momenteel voor Maxime Soulet en Markus Palttala in de Getspeed Mercedes #9. Dries Vanthoor moest jammer genoeg opgeven na een ongeval.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op zaterdag 5 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons