van der Horst

24H Spa: Kwalificaties: Nabeschouwing Nico Verdonck

Na indrukwekkende vrije trainingen donderdag, waarin de Mercedes nr. 84 van HTP Motorsport zich de snelste toonde, reed het team uiteindelijk naar een uitstekende 7e plaats op de startgrid. De auto begint zaterdag dus vanaf de 3e startrij aan de etmaalrace in de Belgische Ardennen, de langste wedstrijd van de Blancpain Endurance Series.
  • MF Racing
Nico Verdonck komt als eerste rijder van het team in actie om 16.30 u, bij de start van de race!
 
Nico Verdonck: “Bernd heeft tijdens de kwalificaties bijzonder snelle tijden op de klokken gezet. Ondanks het feit dat hij onlangs zijn 50e verjaardag vierde, heeft hij nog niets van zijn snelheid verloren. We vormen een heel homogeen team, dat zeker tot de snelste behoort. Ook de auto is bijzonder goed voorbereid op de uitputtingsslag. Ons technisch team heeft uitstekend werk verricht. We vertrekken in prima omstandigheden. Ik ben blij dat we vanaf de 3e rij aan de wedstrijd kunnen beginnen. In 24 uur tijd is alles mogelijk, maar moet er ook vanaf het begin worden geknokt. Dit is endurance in zijn mooiste vorm. Bovendien zal de race volgens de recentste weerberichten in heel uiteenlopende weersomstandigheden worden verreden. Dat belooft!”

Nico Verdonck pressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Blancpain GT Endurance op zaterdag 26 juli 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons