van der Horst

24H Spa: Ook Andrea Piccini tekent present bij AF Corse

Paul Ricard: Kwalificaties en race in beeld gebracht
De laatste zitjes bij AF Corse raken stilaan gevuld en daar zit mooi volk tussen. Drievoudig V8 Supercars kampioen Craig Lowndes krijgt namelijk niemand minder dan Andrea Piccini naast zich. De snelle Italiaan duikt elk jaar wel weer ergens op voor de 24 uren van Spa, zo verdedigde hij vorig jaar nog de Marc VDS kleuren, haalde hij in 2012 de overwinning binnen op een Phoenix Racing Audi en pakte hij in 2006 de pole op een Aston Martin DBR9 GT1, ook al van Phoenix Racing.
24H Spa: De vrije training in beeld gebracht
De Australiër Lowndes bevestigde zijn deelname bij AF Corse reeds in april en krijgt voorts het gezelschap van zijn landgenoot Steve Wyatt en de Italiaan Michele Rugolo op de Ferrari #52. Het vaste duo Louis Machiels en Niek Hommerson worden net als vorig jaar op de #53 weer aangevuld door twee kleppers; Andrea Bertolini (platinum) en Marco Cioci (gold).

Foto's: Vincent Wouters & Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op donderdag 10 juli 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons