van der Horst

24H Spa: Na 12H: Mercedes houdt nipt stand

Rowe Racing - Mercedes SLS AMG GT3
Rowe Racing - Mercedes SLS AMG GT3
Halverwege de wedstrijd is er zeker nog niets beslist, en werden er opnieuw punten uitgedeeld. Net als na zes uur wedstrijd gingen de meeste ervan weer naar de #99 Rowe Racing Mercedes, die de #2 WRT Audi als eerste belager heeft. De beide BMW's van Marc VDS tikten als derde en vijfde aan, met tussen hen in de #8 Bentley van M-Sport.
  • Circuit Zolder
Laurens Vanthoor
Laurens Vanthoor
Kort voor halfweg kregen we een periode van bijna twee uur zonder safety car, die laatste kwam er dan toch om de tot stilstand gekomen #50 AF Corse Ferrari weg te halen uit zijn hachelijke positie. Twee uur eerder diende eveneens de sterk rijdende #35 Saintéloc Audi getakeld te worden na technische problemen. Laurens Vanthoor van zijn kant is op weg richting de top 20, hij en zijn teamgenoten in de #1 WRT Audi maakten al meer dan 20 plaatsen goed sinds de sortie van onze landgenoot.

--- Stand na 12H - 24 Hours of Spa 2015 (PDF) ---

Foto's: Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Endurance op zondag 26 juli 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Shopa

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons