van der Horst

24H Spa: Angélique Detavernier met ComToYou Audi aan de start

Detavernier - ComToYou Racing
Detavernier - ComToYou Racing
Angélique Detavernier, Curbstone coach en manager van Frédéric Vervisch, komt eind deze maand aan de start in het voorprogramma van de Total 24 Hours of Spa, in de races omtrent de Blancpain GT Sports Club. Haar strijdwapen wordt de Audi R8 LMS van ComToYou Racing.
Angélique Detavernier
Angélique Detavernier
"Ik ben erg blij met deze kans om nog eens aan de start te staan van een GT3-wedstrijd" aldus Detavernier. "Ik ken Jean-Michel Baert en zijn team ComToYou Racing erg goed, zo werkte ik laatst nog de 25 Hours Fun Cup wedstrijd af met hen. Frédéric rijdt daarenboven ook in TCR International voor ComToYou. Mijn allereerste wedstrijd met een GT was overigens ook in Spa, toen in de Maserati Trofeo. Ik heb ook al ervaring met een GT3, zo stond ik vorig jaar nog aan de start in de Blancpain Endurance wedstrijd op de Nürburgring met een Mercedes."

"Het zal echter geen makkelijke opgave worden voor mij. Vermits het de eerste maal is dat we met de Audi deelnemen aan de Blancpain GT Sports Club en ik bovendien jonger ben dan 40 jaar moeten we volgens het reglement heel wat succesballast meenemen. Voorlopig lijkt dat 40kg te gaan worden. Maar ik ga alleszins mijn uiterste best doen om een goed resultaat neer te zetten!"

Foto's: Curbstone/ComToYou Racing & Arne Simons



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sports Club op donderdag 13 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons