van der Horst

24H Spa: DTM-kampioen Wittmann maakt debuut bij ROWE Racing

Rowe Racing - BMW M6 GT3
Rowe Racing - BMW M6 GT3
BMW heeft zijn line-ups voor de 70ste editie van de Total 24 Hours of Spa bekendgemaakt. Blikvanger is tweevoudig DTM-kampioen Marco Wittmann, die voor ROWE Racing in actie zal komen. De Duitser zal de BMW M6 GT3 met startnummer #98 delen met Jesse Krohn en Ricky Collard, die ook aan hun debuut in Spa toe zijn. De tweede wagen van het fabrieksondersteunde ROWE Racing beschikt over een meer ervaren line-up met Jens Klingmann, Alexander Sims en Nicky Catsburg. De twee laatstgenoemden schreven de race al eerder op hun naam; Sims met ROWE in 2016 en Catsburg met Marc VDS in 2015.
ROWE Racing deed eerder dit seizoen al een beroep op John Edwards, Chaz Mostart, Nick Yelloly, Connor De Phillippi en Tom Blomqvist in de reguliere Blancpain GT Series Endurance Cup-manches, maar die namen werden dus niet weerhouden. De zes rijders die eerder al in Monza in actie kwamen, krijgen in Spa de verantwoordelijk om Rowe Racing een tweede succes te bezorgen.

Verder brengt ook Walkenhorst Motorsport twee exemplaren van de M6 GT3 aan de start, met onder meer een sterke bezetting op de #34 bestaande uit Tom Blomqvist, Philipp Eng en VLN-expert Christian Krognes.

Foto: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op woensdag 18 juli 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons