van der Horst

24H Spa: Laurens Vanthoor met Team75 Bernhard Porsche

Küs Team75 Bernhard - Porsche 911 GT3 R
Küs Team75 Bernhard - Porsche 911 GT3 R
Laurens Vanthoor verschijnt dit jaar opnieuw aan de start van de Total 24 Hours of Spa met een Porsche 911 GT3 R uit de stal van Team75 Bernhard. De winnaar van de editie 2014 kwam vorig jaar al in actie met het jonge team en kon meteen een degelijke vierde plaats binnenhalen met Kevin Estre en Michael Christensen in de allereerste etmaalrace voor Team75 Bernhard. Dit jaar kruipt teambaas Timo Bernhard zelf achter het stuur, samen met onze landgenoot en diens IMSA-teamgenoot Earl Bamber. De wagen komt uiteraard uit in de PRO-klasse.
Porsche zet verder nog een fabriekswagen in voor Romain Dumas, Fred Makowiecki en Dirk Werner, maar tot dusver kon de 911 GT3 R in de 'grello'-kleuren nog geen potten breken in de eerdere Blancpain GT Series Endurance Cup-manches. Afwachten dus of de Porsche in Spa competitief zal zijn... Het testprogramma met de opvolger loopt alvast op volle toeren.

Foto: Arne Simons



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op maandag 2 juli 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons