van der Horst

24H Spa: Nuttige info voor de 70e editie

Walkenhorst Motorsport vs. Rinaldi Racing - BMW M6 GT3 vs. Ferrari 488 GT3
Walkenhorst Motorsport vs. Rinaldi Racing - BMW M6 GT3 vs. Ferrari 488 GT3
Komende zaterdag om 16.30 uur stipt wordt de zeventigste editie van de Spa 24 Hours op gang geschoten. Het gaat natuurlijk over meer dan de wedstrijd zelf, zo komen op dinsdag al de eerste bolides in actie voor de Bronze Test en is er de traditionele parade op woensdagavond. Vanaf donderdag begint het raceweekend dan echt met de vrije trainingen en (nacht)kwalificaties. Wij zetten hieronder de nuttige info alvast even op een rijtje.
Van der Horst Motorsport - Lamborghini Super Trofeo
Van der Horst Motorsport - Lamborghini Super Trofeo
Er is alweer gezorgd voor een interessant nevenprogramma met wedstrijden van onder meer de Lamborghini Super Trofeo, het Europees Kampioenschap Formule 3, de Formula Renault Eurocup en de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. Wie dus graag al vanaf donderdag afzakt naar Spa-Francorchamps om alle actie te komen bekijken kan via deze link de uitgebreide timing raadplegen.


Handtekeningensessie van de RJN Nissan piloten
Handtekeningensessie van de RJN Nissan piloten
Vergeet ook geen bezoek te brengen aan de Fan Zone, zoals altijd gelegen aan de voet van de Raidillon achter de tribune. Op zaterdagavond wordt daar vanaf 18.30u het concert op gang geschoten. De handtekeningenjagers kunnen op woensdag terecht in het centrum van Spa tussen 19u en 20u. Een tweede handtekeningensessie is voorzien op donderdagavond ter gelegenheid van de pit walk, en dit van 19u35 tot 20u35.

2017 BGTS Endurance 24 Hours of Spa
2017 BGTS Endurance 24 Hours of Spa
Voor een algemeen toegangsticket zonder paddock betaal je 38,30 euro, met paddock komt de prijs op 69,50 euro. Wil je alleen op donderdag en vrijdag de trainingen komen bekijken of alleen het slot van de wedstrijd op zondag ben je 28 euro kwijt, kinderen tot 12 jaar hebben altijd gratis toegang onder begeleiding van een (betalende) volwassene. Tickets kunnen online besteld worden via Ticketmaster, via deze link. Volg je de wedstrijd liever van thuis kan je hier terecht voor de livestream.

Foto's: Arne Simons & Vincent Wouters



  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons