van der Horst

24H Spa: Team75 Bernhard plant terugkeer met Pro Porsche

Küs Team75 Bernhard - Porsche 911 GT3 R
Küs Team75 Bernhard - Porsche 911 GT3 R
Na een sterk debuut in de 2017 editie van de Total 24 Hours of Spa plant Timo Bernhard een terugkeer naar de grootste GT3-race ter wereld dit jaar. De Porsche 911 GT3 R van Laurens Vanthoor, Kevin Estre en Michael Christensen werd vorig jaar vierde bij de allereerste etmaalrace van Team75 Bernhard en daar komt nu dus een vervolg aan. “Het is nog niet aangekondigd maar we zijn onze deelname al aan het voorbereiden", liet Bernhard weten aan Sportscar365. “Als we deelnemen, zal het zeker met een Pro-wagen zijn. We willen de ervaring verzilveren die we vorig jaar hebben opgedaan."
  • Shopa
Team75 Bernhard nam afgelopen maand ook voor de eerste maal deel aan de 24 Uur van de Nürburgring, met onder meer André Lotterer. Op de line-up is het nog even wachten, al liet de teambaas alvast weten dat hij graag zelf aan de start verschijnt met zijn eigen team. De kans is ook reëel dat Laurens Vanthoor terugkeert bij het team.

Black Swan Racing - Porsche 911 GT3 R
Black Swan Racing - Porsche 911 GT3 R
Daarnaast zien we uiteraard ook de 'Grello' Porsche 911 GT3 R van Manthey Racing aan de start verschijnen in de topklasse. Tot dusver slaagden Romain Dumas, Fred Makowiecki en Dirk Werner er echter niet in om een sterk resultaat neer te zetten in de eerste drie Endurance Cup manches. Verder zien we onder meer ook de fraaie Porsche van Black Swan Racing uitkomen in Pro-Am.

Foto's: Arne Simons & Vincent Wouters


 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op vrijdag 8 juni 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons