van der Horst

24H Spa Testday: Snelste chrono voor Herberth Motorsport Porsche

Herberth Motorsport - Porsche 911 GT3 R
Herberth Motorsport - Porsche 911 GT3 R
Onder een stralende zon namen dinsdag 68 wagens deel aan de Official Test Day voor de 24 Hours of Spa, die een unieke gelegenheid biedt aan de teams om de wagens aan te passen aan de Ardeense piste. Na acht uren van intens testrijden ging de snelste tijd naar de #991 Herberth Motorsport Porsche (Häring/Brauner/Triller/Renauer) in 2:19.833. De Optimum Racing Aston Martin ging eigenlijk wel ietsjes sneller maar deze wagen komt uit in het British GT en niet in de Blancpain GT Series.
  • Powerkit.shop
Castrol Honda Racing - Honda NSX GT3
Castrol Honda Racing - Honda NSX GT3
De #23 GT Sport Motul Team RJN Nissan GT-R (Buncombe/Ordonez/Parry) lukte de derde tijd algemeen en tweede van de deelnemers aan de 24 uren op slechts 0.055 van de Herberth Motorsport Porsche. Daarna volgde de #7 Bentley Team M-Sport Continental (Kane/ Pepper/Gounon) met een tijd van 2:19.908. Uitkijken was het naar de prestatie van de gloednieuwe Castrol Honda Racing Honda NSX GT3 bestuurd door Bertrand Baguette en Esteban Guerrieri, zij realiseerden de negentiende tijd met een ronde in 2:20.655.

Foto's: Niels Vaeck
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Series op dinsdag 3 juli 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Shopa

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons