van der Horst

24H Zolder: Broers Thiers op drie verschillende wagens

Hans & Frank Thiers
Hans & Frank Thiers
De broertjes Thiers zijn ondertussen een vaste waarde tijdens de 24 Hours of Zolder. Het trio behaalde in een lange rij deelnames aan de Zolderse klassieker verschillende zeges in de klasse en knappe algemene plaatsen. Frank heeft de meeste deelnames van het drietal achter de kiezen en is zoals u vorige week op Autosport.be kon lezen aan zijn 25ste editie toe. Voor het eerst sinds een aantal jaren tekenen de gebroeders Thiers alle drie present voor de dubbele race rond de klok, al opteren ze elk voor een ander strijdwapen.
Frank won vorig seizoen de 35ste editie aan het stuur van de Belgium Racing Porsche die hij deelde met Derdaele, Giermaziak, Redant en Heyer. Ook dit jaar komt hij naast Derdaele, Heyer en Hoevenaars uit op de eerste wagen binnen het Limburgse team, terwijl broer Hans vader en dochter Kroll, Danny De Laet en Yannick Hoogaars zal vergezellen in de tweede Porsche van Belgium Racing. Kurt Thiers vond dan weer onderdak in een van de twee officiële Wolfs GB08 waarin hij het stuur deelt met de vanavond bevestigde Naomi Schiff en de Italianen Gianluca Pizzuti en Marika Diana.

Foto: Russell RacingSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit Nationaal op maandag 25 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons