van der Horst

24H Zolder: Skylimit met 9 piloten voor twee Porsches

Skylimit Yokohama Race Team - Porsche 997 GT4
Skylimit Yokohama Race Team - Porsche 997 GT4
Nadat het Skylimit Race Team twee weken geleden de bezetting van de Porsche met startnummer 69 reeds finaliseerde, bevestigen de troepen van Jo Lammens en Andy Jaenen vandaag de laatste naam voor de zusterwagen onder startnummer 70. Jerry De Weerdt vertelde Autosport.be vorige week nog dat hij samen met Jo Lammens en John Van Kouwen zou starten, iets wat ook reflecteerde in de meest recente voorlopige deelnemerslijst van Circuit Zolder.
Skylimit Yokohama Race Team - Porsche
Skylimit Yokohama Race Team - Porsche
De vierde naam op de Porsche 997 GT4 is deze van Peter Beliën en daarmee opteert het Limburgse team naar eigen zeggen voor een ideale mix van ervaren gentlemen rijders om de wagen naar een top tien notering te piloteren. In 2011 behaalden teameigenaar Jo Lammens en John Van Kouwen overigens nog een zege in de klasse met de GT4-Porsche en ook Peter Beliën eindigde met de Duitse bolide reeds op het podium tijdens de Race Promotion Night vorig jaar.

Foto's: Marnik Mouchaers



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Nationaal op dinsdag 26 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons