van der Horst

24H Zolder: GHK Racing opnieuw met Freddy Loix

GHK Racing
GHK Racing
Uiteraard ontbreekt de 24 Hours of Zolder ook dit jaar niet op de agenda van GHK Racing, het Limburgs team rond ex winnaar Guy Verheyen en Hans Verhelst. En ook deze maal doen ze beroep op rallyvirtuoos Freddy Loix om het team te komen versterken. Het wapen van dienst is opnieuw de Radical RXC van Domec Racing, een bolide die alsmaar aan snelheid en fiabiliteit wint.
GHK Racing - Radical RXC - Hans Verhelst - Guy Verheyen
GHK Racing - Radical RXC - Hans Verhelst - Guy Verheyen
“Onze ambitie steken we niet onder stoelen of banken”, aldus de zaakvoerder van Toora en Toorace Benelux, Guy Verheyen. “We gaan voor minstens een podiumplaats in de Klasse GT en een top 5 algemeen. Om dit doel te bereiken hebben we ook Jean-Marc Bourdouch en Marc Hallaert aangetrokken. Dit duo heeft ook reeds ervaring met de Radical RXC in de Belcar Trophy en staat momenteel 7de algemeen en 4de in Divisie GT in de tussenstand van het kampioenschap. Alle piloten hebben dus reeds ervaring met de Radical RXC, een niet onbelangrijk gegeven.

GHK staat ook gekend om zijn jaarlijkse promotionele ‘GHK  VIP Village’.  Deze pop-up aan de chicane met ondermeer zeecontainers, tenten en dakterrassen is voor de VIP's die de race in de beste omstandigheden willen volgen. Toeschouwers of bedrijven die willen gebruiken maken van dit VIP-dorp met verschillende terrassen, TV schermen, een meet and greet met Freddy Loix en waarbij de catering en de bar centraal staan, kunnen hiervoor contact opnemen met Esther: +32 496521754, Joeri +31 646007515 of Guy +32 495 311 794.

Foto's: Marnik Mouchaers & Georges De CosterDit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Belcar Endurance op dinsdag 4 augustus 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons