van der Horst

Adrien De Leener vervolledigt Dinamic-bezetting

Adrien de Leener
Adrien de Leener
Begin maart berichtte Autosport.be al over de opvallende plannen van Dinamic Motorsport voor de Endurance Cup van de GT World Challenge Europe Powered by AWS. Het Italiaanse team vertrouwt dit jaar namelijk op liefst drie exemplaren van de Porsche 911 GT3-R, netjes verdeeld over Pro, Silver en Pro-Am. Met Christian Engelhart, Matteo Cairoli en Sven Müller in Pro beschikt Dinamic Motorsport over stevige papieren in de topklasse, maar nu weten we ook dat Adrien De Leener in de Silver Cup Mikkel Overgaard Pedersen en Andrea Rizzoli zal flankeren.
Dinamic Motorsport - Porsche
Dinamic Motorsport - Porsche
"Ik ben door het dolle heen dat Giuliano (Bottazzi, teammanager n.v.d.r.) me belde om te rijden bij Dinamic. Ze hebben niet enkel bewezen in staat te zijn een winnende wagen klaar te stomen, maar in het team heerst ook een aangename sfeer en dat helpt om betere resultaten neer te zetten op de piste. Ik ken het kampioenschap, de wagen en al een groot deel van het team. Ik kan niet wachten op de eerste test met mijn teamgenoten Mikkel en Andrea", aldus De Leener die vooruitblikt op zijn programma in de Endurance Cup.

Dinamic Motorsport - Porsche 911 GT3 R
Dinamic Motorsport - Porsche 911 GT3 R
Vorig jaar won Dinamic Motorsport bij zijn debuut in de Blancpain GT Series meteen de Endurance Cup-seizoensopener in Monza. Onder andere Andrea Rizzoli was een van de rijders op de groene Porsche. Ook bij de 24 Hours of Spa was de wagen van de partij, met een snelste tijd op de testdag. In de eigenlijke race liep het minder vlot, met als triest dieptepunt een crash van Klaus Bachler en de WRT Audi van René Rast in de absolute slotfase.

Foto's: Georges De Coster, Arne Simons & SRO



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in GT World Challenge Europe op zaterdag 16 mei 2020.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons