van der Horst

Bathurst 12H: Vier Belgen op de deelnemerslijst

Bathurst 12H 2014
Bathurst 12H 2014
De Bathurst 12 Hour lijkt elk jaar te groeien en ook dit jaar staan weer meer dan 50 wagens op de (zo goed als definitieve) deelnemerslijst. Daarop prijken ook de namen van vier Belgen; Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor staan aan de start voor Audi, terwijl Laurens Vanthoor opnieuw het stuur van een Porsche zal nemen. De vierde naam is die van Maxime Soulet, hij blijft ook in 2018 trouw aan Bentley en teamgenoten Andy Soucek en Vincent Abril.
Dries Vanthoor en Frédéric Vervisch
Dries Vanthoor en Frédéric Vervisch
Dries Vanthoor komt zoals hier al eerder gemeld aan de start voor WRT, hij deelt de startnummer 37 met Robin Frijns en Stuart Leonard. Broer Laurens van zijn kant deelt de Craft Bamboo Racing Porsche #991 met Earl Bamber en Kevin Estre. Frédéric Vervisch tot slot deelt de Valvoline Jamec Pem Racing Audi #22 met drievoudig Bathurst 1000-winnaar Garth Tander en Kelvin van der Linde. De Bathurst 12 Hour vinden plaats tijdens het eerste weekend van februari en het is de eerste manche van de Intercontinental GT Challenge.

--- Deelnemerslijst Bathurst 12 Hours 2018 (PDF) ---

Foto's: Bathurst 12H & Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op dinsdag 23 januari 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Bathurst 12H.
  • St. Paul

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons