van der Horst

Berlijn 3: Tom Blomqvist vervangt James Calado

Tom Blomqvist
Tom Blomqvist
Net voor de finale van het Formule E-seizoen, las u op Autosport.be reeds dat er een kans was dat James Calado niet aanwezig zou zijn tijdens de laatste twee wedstrijden en dat werd vandaag bevestigd. De Brit is vanaf donderdag namelijk actief in Spa-Francorchamps, waar hij samen met AF Corse de wedstrijd in het FIA WEC zal afwerken. Daarom roept Jaguar Racing Tom Blomqvist op als invaller voor Calado.
James Calado - Panasonic Jaguar Racing
James Calado - Panasonic Jaguar Racing
Calado kon niet echt zijn stempel drukken tijdens de finaleweek van de Formule E. Nadat het team woensdagochtend al de hele aandrijving op zijn wagen moest vervangen, liep de Brit continu achter op de rest van het veld. Zijn beste resultaat in die vier races was dan ook een vijftiende plek. Gezien hij nu richting België trekt, was zondagavond zijn voorlopig laatste race in de Formule E aangezien hij volgend seizoen bij Jaguar zal vervangen worden door Sam Bird.

Foto's: Jaguar Racing - Formula ESchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op maandag 10 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Berlijn 3.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons