van der Horst

Nürburgring: Maxime Martin dit weekend opnieuw in actie bij Rowe Racing

Rowe Racing - BMW M6 GT3
Rowe Racing - BMW M6 GT3
Vorige zaterdag kwamen de deelnemers aan de Blancpain Endurance nog in actie in Paul Ricard en komend weekend staat alweer de Sprint-manche op de Nürburgring op de kalender. Maxime Martin komt opnieuw de troepen van Rowe Racing versterken als invaller voor Jesse Krohn in de BMW M6 GT3 #98. Tijdens de Endurance-wedstrijd in Silverstone werd onze landgenoot nog mooi vierde in de zusterwagen met startnummer 99.
Dries Vanthoor en Frédéric Vervisch
Dries Vanthoor en Frédéric Vervisch
Ook Dries Vanthoor krijgt voor de wedstrijden op de Nürburgring een nieuwe corijder in de persoon van Nico Müller, die Robin Frijns vervangt op de WRT Audi #4. Hun teamgenoten Enzo Ide en Christopher Mies verdedigen komend weekend de leiding in het Sprint-kampioenschap die ze behaalden na hun zege in Brands Hatch. Zij tellen één puntje meer dan Frédéric Vervisch en Laurens Vanthoor en het duo Jules Szymkowiak / Bernd Schneider.

--- Deelnemerslijst Blancpain GT Series Sprint Cup Nürburgring 2016 (PDF) ---

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op woensdag 29 juni 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons