van der Horst

Campos Racing komt in Sepang met twee Opel Astra OPC aan de start

Opel Astra OPC - Camos Racing
Opel Astra OPC - Camos Racing
Dat Campos Racing in de TCR International Series zal aantreden met Opel Astra's OPC was reeds langer geweten. Gisteren maakte het Spaanse team voorts bekend dat het ter gelegenheid van de eerste twee meetings van het seizoen in Maleisië en China met twee wagens aan de start komt, waarvan er één aan de Oekraïner Igor Skuz wordt toevertrouwd.
Igor Skuz - Campos Racing
Igor Skuz - Campos Racing
Igor Skuz behaalde twee nationale titels in de Touring Light class in 2011 en 2012. Nadat hij in 2013 met Campos Racing in de FIA European Touring Car Cup debuteerde, won hij afgelopen jaar twee wedstrijden en eindigde hij derde in de Super 2000 TC2 Turbo-klasse.

Wie de tweede Opel in Sepang en Shanghai zal bemannen in het voorprogramma van de  resp. F1 Grand Prix' van Maleisië en China komen we pas later te weten. Met ingang van de derde afspraak in het Spaanse Valencia begin mei zet Campos Racing een derde wagen in.

Foto: TCR Intl.Series
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in TCR International Series op zaterdag 14 maart 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Maleisië.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons