van der Horst

Derdaele+ slaat handen in elkaar met Circuit Zolder

Brug Circuit Zolder
Brug Circuit Zolder
De specialist industriebouw Derdaele+ is reeds heel wat jaren aanwezig in de autosport, onder meer als sponsor van Autosport.be, Circuit Zolder en Belgium Racing. Dit jaar schakelt de Limburgse onderneming echter een versnelling hoger, want het besloot het sponsorbudget voor Circuit Zolder gevoelig op te krikken. Een meteen zichtbaar resultaat daarvan, is dat de brug net voor de Thierry Boutsen Chicane vanaf vandaag de publiciteit van het bedrijf draagt.
Dylan Derdaele
Dylan Derdaele
Dylan Derdaele, zoon van oprichter Patric Derdaele en marketingverantwoordelijke bij Derdaele+, verduidelijkt de beslissing om de banden met Circuit Zolder aan te halen. "We werken al vele jaren samen met Circuit Zolder en organiseren ook graag evenementen op het circuit. Zo plannen we doorheen het jaar regelmatig circuitdopen voor partners en vindt het personeelsfeest van ons bedrijf steevast plaats in onze VIP-hospitality bij de 24 Hours of Zolder. Die hospitality-unit bruist van de sfeer dankzij zijn centrale positionering op het circuit en groeit dit jaar overigens uit tot ongekende grootte. We voorzien in 2023 namelijk een verdubbeling qua oppervlakte en kunnen daardoor niet 1000, maar liefst 2000 gasten verwelkomen."

Brug Circuit Zolder
Brug Circuit Zolder
"Autosport vormt voor Derdaele+ een uitstekende marketingtool, zowel voor klanten uit de industratiebouw als bij het werven van nieuw personeel. Emotie, passie en enthousiasme zit in ons DNA; er is altijd plaats voor gedreven mensen bij Derdaele+ en we hopen dat onze gezamelijke passie voor autosport ons richting nieuwe succesverhalen leidt."

Harry Steegmans
Harry Steegmans
"We zijn uiteraard opgetogen over dit nieuwe hoofdstuk in de jarenlange samenwerking tussen Circuit Zolder en Derdaele+", bevestigt Circuit Zolder Algemeen Directeur Harry Steegmans. "Circuit Zolder is bij uitstek een locatie waar sterke merken elkaar vinden en versterken. Het belang van Circuit Zolder voor de Limburgse economie valt niet te onderschatten en de uitbreiding van onze samenwerking onderstreept dat autosport een strategische factor kan zijn in de bedrijfsvoering voor industrie in Limburg en daarbuiten."
 
Brug Circuit Zolder
Brug Circuit Zolder
Dit weekend vindt op Circuit Zolder het New Race Festival plaats, het startschot voor onder andere het Belcar Endurance Championship. In dat kampioenschap verschijnt het Belgium Racing Team aan de start met twee Porsche 911 GT3 Cup type 992.

Foto's: Niels Vaeck, Martijn Wouters & Derdaele+Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op donderdag 11 mei 2023.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons