FIA F3: Paul Ricard: Maximilian Günther van start tot finish in race 3

Maximilian Günther - Prema Powerteam
Maximilian Günther (Prema Powerteam) heeft de derde en laatste race voor het FIA F3 European Championship te Paul Ricard gewonnen. De Duitser vertrok van op de pole en leidde de wedstrijd van start tot finish. Kort achter Günther kwam Nick Cassidy (Prema Powerteam) als tweede over de lijn. Joel Eriksson (Motopark) reed een mooie wedstrijd en klom op van een zevende plaats op de grid naar de laatste podiumplaats.
Podium race 3
Mikkel Jensen (Mücke Motorsport) kon een opzittende Lance Stroll (Prema Powerteam) achter zich houden en werd vierde. Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing) vocht een spannend duel uit met zijn teamgenoot Harrison Newey, maar de Brit spinde en viel ver terug. Hubert finishte als zesde voor Ralf Aron (Prema Powerteam).

Foto's: FIA F3 European Championship

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 3 april 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.