van der Horst

Foto: SRO onthult poster 24 Hours of Spa 2015

Total 24H of Spa 2015
Total 24H of Spa 2015
Stéphane Ratel Organisation, organisator van de Blancpain Endurance Series (BES), onthulde deze week de poster voor de 24 Hours of Spa, het traditionele hoogtepunt van het populaire endurance-kampioenschap voor GT3-machinerie. De poster toont drie prominente wagens van evenveel verschillende teams, waarbij twee bolides de Ardeense klassieker voor het eerst zullen betwisten.
Poster 24 Hours of Spa 2015
Poster 24 Hours of Spa 2015
Voor deze editie van de 24 Hours of Spa worden er meer dan 65 wagens aan de start verwacht waarbij een flinke schare GT3-bolides deel zal uitmaken van de fabrieksprogramma's van de onderscheiden constructeurs. Zo zouden we bijvoorbeeld niet minder dan vier nagelnieuwe Audi R8 LMS moeten zien, samen met natuurlijk de nieuwe McLaren 650S en de Lamborghini Huracán. Een grotere versie van de poster kan u bekijken via de foto naast deze tekst en voor zij die dit wensen hebben we tevens een PDFje voorzien onderaan deze tekst. Leuk detail, alle teams op de poster hebben op de een of andere manier een Belgische inbreng. Wie de GT3-bolides overigens live aan het werk wil zien, kan terecht op de gratis bij te wonen testdag te Spa op 24 juni of iets eerder te Circuit Zolder, waar de Sprint-collega's volgende week een meeting afwerken.

--- Poster 24 Hours of Spa 2015 (pdf) ---

Foto's: Vincent Wouters & SROSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Blancpain GT Endurance op vrijdag 29 mei 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons