van der Horst

Gratis naar de Rally van Ieper met Autosport.be en Michelin!

Michelin - Beter op weg
Michelin - Beter op weg
Michelin is een partner van het Europees Kampioenschap Rally dat volgend weekend met de Kenotec Ypres Rally aan zijn vijfde manche toe is. Ondanks het feit dat de bandenkeuze vrij is in het ERC, zijn er toch zeer veel teams die steevast voor het rubber van deze Franse bandenreus kiezen, wat de belangrijkheid van de betrokkenheid van Michelin in de verf zet. Autosport.be kan in een samenwerking met Michelin bovendien zes lezers gelukkig maken via drie duo-tickets die ook toegang geven tot het service park. Wat je precies moet doen, lees je lager op deze pagina!
Het volstaat om ons via ons contactformulier een bericht te sturen met de vermelding "Michelin", samen met een antwoord op de schiftingsvraag, welke je hieronder aantreft. 

Schiftingsvraag: "Hoeveel geldige antwoorden ontvangen we via het contactformulier voor het einde van de wedstrijd?"

Opgelet, deze actie loopt tot en met zondag avond 21 juni 2015 23:59.

Veel geluk!!

Wedstrijdreglement: Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 21 juni 2015 23:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.

Foto: Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in FIA European Rally Championship op vrijdag 19 juni 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Ypres Rally.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons