van der Horst

Gulf 12H: MRS GT en Rhino's Leipert bevestigen rijders

Francorchamps: Kwalificaties en Race 1 in beeld gebracht
Nadat eind vorige week Gulf Racing en Kessel Racing reeds een aantal namen bevestigden, hebben ook MRS GT en Rhino's Leipert rijders bekendgemaakt voor de 12 Hours of Abu Dhabi eind deze week. MRS GT komt net als vorig jaar met een McLaren aan de start, terwijl er ook een Porsche 997 GT3 Cup in stelling wordt gebracht. Rhino's Leipert Motorsport blijft vanzelfsprekend trouw aan Lamborghini, met een Gallardo voor Fabian Hamprecht, Isaac Tutumlu Lopez en Patrik Kaiser.
MRS GT Racing - McLaren MP4-12C
MRS GT Racing - McLaren MP4-12C
MRS vertrouwt voor de dubbele zes uurs-race op twee jonge twintigers uit de F3. Oliver Webb  met name wordt gekoppeld aan de Puerto Ricaan Felix Juan Serralles en een nog nader te bepalen derde rijder. Ilya Melnikov, die net als Webb reeds de 24 Hours of Spa en de Baku World Challenge betwistte, krijgt op de Porsche daarentegen versterking van Daniel Allemann en Ralf Bohn. Het trio hoopt vooral door een goede pitstrategie te kunnen opklimmen doorheen het veld.

Line Racing - Wolf GB08
Line Racing - Wolf GB08
Op dit ogenblik staan er vijfentwintig bolides op de voorlopige deelnemerslijst, nadat eerder onder meer twee Wolf GB08 afhaakten. Het ziet er evenwel naar uit dat de eerder gemelde 41 aanmeldingen niet gehaald zullen worden. Alle informatie over dit evenement, dat Autosport.be overigens ter plaatse zal verslaan, kan u terugvinden in onze autosportkalender onder Gulf 12 Hours.

Foto's: Vincent Wouters & Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op maandag 9 december 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gulf 12 Hours.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons