van der Horst

Kampioen stapt over van Audi naar Porsche

Johan Kristoffersson
Johan Kristoffersson
Johan Kristoffersson, de Superstars Series kampioen van 2012, komt ook dit jaar aan de start van het spectaculaire kampioenschap. De Zweed die zijn titel behaalde op een Audi RS5 van het Audi Sport KMS team komt dit jaar echter aan de start met een Porsche Panamera S van Petri Cose.
  • St. Paul
Petri Corse Motorsport - Porsche Panamera
Petri Corse Motorsport - Porsche Panamera
Na een spannende strijd haalde de vrij onbekende Zweed Johan Kristoffersson vorig jaar de titel binnen voor kleppers als Gianni Morbidelli, Vitantonio Liuzzi of Thomas Biagi. Het was tot op heden onduidelijk of Kristoffersson zijn titel zou verdedigen of voor een ander kampioenschap kiezen, zo testte hij onder meer een DTM wagen voor Audi. Vandaag begonnen op het circuit van Monza de pre-seizoenstesten van de Superstars Series en de Zweed die er aanwezig was kon bevestigen dat hij ook dit jaar present tekent. Het wordt echter geen Audi meer, maar een Porsche Panamera van Petri Corse. Dit team zet dit jaar twee Panamera’s in voor Kristoffersson dus en voor Massimiliano Fantini. Het team zal bovendien aanwezig zijn in de GT Sprint Series met twee Porsche 997’s. Beide series kan je in actie zien op Circuit Zolder op 22 en 23 juni aanstaande tijdens de Superstars @ Zolder meeting.

Foto's: Superstars International SeriesDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International Superstars Series op woensdag 27 maart 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Superstars @ Zolder.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons