van der Horst

Kessel Racing Ferrari topt Pre Qualifying

Kessel Racing - Ferrari 458 Italia #11
Kessel Racing - Ferrari 458 Italia #11
De Kessel Racing Ferrari #11 realiseerde in de handen van Marco Frezza de snelste chrono in de 90-minuten durende Pre Qualifying sessie te Paul Ricard. De tijd die Frank Perera in de Pro GT Porsche eerder op de dag in de vrije training neerzette hield echter stand, de Fransman realiseerde echter nog steeds de tweede chrono in de namiddagsessie en gaf amper 0.044s toe. Alex Buncombe bevestigde de snelheid van de RJN Nissan opnieuw en eindigde in derde stelling, voor een zelfzekere Stef Dusseldorp in de HTP Motorsport Mercedes #85. Beide ART Grand Prix McLarens en M-Sport Bentley’s hielden zich koest maar sloten nog steeds aan binnen dezelfde seconde van de Kessel Ferrari.
Ook de HTP Motorsport Mercedes van Nico Verdonck noteerde competitieve chrono’s en eindigde op de rand van de top 10. Christopher Mies was wederom de eerste Audi-piloot op P5 (WRT #3), terwijl Laurens Vanthoor en zijn kompanen strandden op een magere 24e plek. 

--- UITSLAG PRE QUALIFYING PAUL RICARD (pdf) ---

Foto: Vincent Wouters
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op vrijdag 27 juni 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons