van der Horst

24H Le Mans: Officieel: Loic Duval heeft geen zware verwondingen, maar neemt niet deel aan kwalificatie (update)

Duval-McNish-Kristensen
Duval-McNish-Kristensen
Loic Duval komt zo goed als ongeschonden uit de zware crash van de Audi R18 e-tron Quattro tijdens de vrije trainingen eerder vandaag. Duval heeft enkel wat last van zijn been, hij liep verbazingwekkend genoeg slechts enkele schrammen op. Audi Sport Team Joest is ondertussen begonnen aan de opbouw van een volledig nieuwe wagen, welke zou moeten rijden tijdens de kwalificatie morgen, donderdag.
  • Powercars

Update 12 juni 2014 - 00:30

In laatste instantie liet Audi weten dat Loic Duval dan toch niet zal deelnemen aan de 24 Uren van Le Mans. De Fransman wordt vervangen door reserverijder Marc Gene die dus niet in LMP2 zal aantreden zoals aanvankelijk gepland. Bij Jota zal de plaats van de Spanjaard ingenomen worden door reserverijder Oliver Turvey. De Brit kwam in het verleden reeds uit voor de equipe en zag enkele dagen geleden zijn deelname aan de editie 2014 van de 24 uren van Le Mans nog in het water vallen toen Millennium Racing aankondigde verstek te geven.

Foto: Georges De CosterSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in 24 Heures du Mans op woensdag 11 juni 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons