Lémeret puntenleider na zege in Lédenon

CMR - Alpine A110 GT4
Alpine boekte twee zeges in het Franse GT kampioenschap dit weekend. In Lédenon ging de overwinning in de eerste race naar het exemplaar van Bodemer Auto bestuurd door Alain Ferté en Grégoire Demoustier, in race 2 behaalde de CMR Alpine van Pierre-Alexandre Jean en Stéphane Lémeret de zege. Lémeret en Jean zijn nu opnieuw leider in de puntenstand van het FFSA GT kampioenschap.
Podium race 2 Lédenon
In de eerste race op zaterdag kwamen Lémeret en Jean als vijfde over de finish in een race waar er vier Alpine’s terug te vinden waren in de top vijf, enkel de derde plaats ging naar de CD Sport Mercedes AMG van Cauhaupé-Rougier. In de tweede race nam Jan al van bij de start de leiding van de race en niettegenstaande een straftijd van 10 seconden behield de wagen de koppositie na de pitstops. Lémeret kwam als eerste over de lijn voor de CMR Alpine A110 van Servol/Tribaudini en de Akka-ASP Team Mercedes van Ricci/Drouet.

Foto's: FFSA GT

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op zondag 7 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Lédenon.