van der Horst

Magny-Cours: Peugeot en Porsche op pole

Caren Burton/Jérôme Heinen - Peugeot 308
Caren Burton/Jérôme Heinen - Peugeot 308
De Hundred Series by BGDC is dit weekend actief op het circuit van Magny-Cours waar er twee races worden afgewerkt, één over 100 minuten en één over 200 minuten. De pole positie voor de eerste race ging naar de Peugeot 308 van Caren Burton, Jérôme Heinen en Damien Dussoul terwijl bij de tweede race de Franse Porsche 997 Cup S van Tremblay/Martinet/Taittinger vooraan start.
  • Prospeed Competition
Op een vochtige piste toonde de Peugeot 308 #23 zich de snelste voor de Porsche Cayman van Gullicher/Peters, de Porsche 997 Cup S van Tremblay/Martinet/Taittinger en de MARC BMW van Van Woensel/Mertens/Van Egdom. Op een droge piste lagen de tijden in de tweede kwalificatiesessie een stuk lager en het was Ines Taittinger die iedereen verraste met een chrono in 1:46.323 en daarmee sneller was de de MARC Focus V8 van van der Straten/Paque, de MARC BMW van Van Woensel/Mertens/Van Egdom en de Porsche Cayman van Gullicher/Peters.

Foto: Niels Vaeck
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belgian Gentlemen Drivers Club op vrijdag 14 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Magny-Cours Cups.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons