van der Horst

Maxime Soulet aan de start van de Terlaemen 200 met een Audi R8 LMS GT4

Michaël Mazuin Sport - Audi R8 LMS GT4
Michaël Mazuin Sport - Audi R8 LMS GT4
Zaterdag gaat het Belgische circuitseizoen van start met de Terlaemen 200, de openingsmanche van de Hundred Series by BGDC. Er worden een veertigtal wagens aan de start verwacht, maar een van de publiekstrekkers wordt zeker de Audi R8 LMS GT4 van Michaël Mazuin Sport met niemand minder dan Maxime Soulet aan het stuur.
  • Dreamdrive
Michaël, Louis en Camille Mazuin zijn geen onbekenden voor het BGDC, ze namen vorig jaar deel met een VW Golf GTi TCR. Maar voor dit jaar werd de Golf vervangen door een Audi R8 LMS GT4, een wagen die zou moeten kunnen meestrijden voor de algemene zege. Maar nu Camille zich concentreert op de rally kwam er een zitje vrij en dat wordt ingenomen door niemand minder dan Maxime Soulet. De voormalige Bentley piloot rijdt dit jaar in de Porsche Carrera Cup Benelux, maar kan wat extra raceritme gebruiken. Bovendien rijdt de Porsche Carrera Cup Benelux ook op Circuit Zolder en dus vormt die deelnamen aan de BGDC manche op het Limburgs circuit een ideale voorbereiding.

Foto: Ronald Janssens
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belgian Gentlemen Drivers Club op vrijdag 25 maart 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Terlaemen 200.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons