van der Horst

Meer dan 50 wagens voor Blancpain GT-test in Paul Ricard

#73 MRS GT Racing Nissan GT-R Nismo GT3
#73 MRS GT Racing Nissan GT-R Nismo GT3
Morgen begint op het circuit van Paul Ricard de tweedaagse officiële test voor deelnemers aan de Blancpain GT Sprint en Endurance Cup. Autosport.be zal er ook zijn om de prestaties van de Belgen en Belgische teams op de voet te volgen. In de aanloop naar de test gaf SRO vanavond de volledige deelnemerslijst van 51 wagens vrij. De startnummers 1 tot 4 zijn opnieuw voor WRT, dat dus vier exemplaren van de Audi R8 LMS runt.
Deelnemerslijst (teams) Blancpain GT Test Paul Ricard 9 & 10 maart 2016
Deelnemerslijst (teams) Blancpain GT Test Paul Ricard 9 & 10 maart 2016
Ook Boutsen Ginion, een team dat onlangs nog in Zolder kwam testen met de BMW M6 GT3, tekent present. Opvallend is dat de troepen van Olivier Lainé op woensdagmorgen ook zullen aantreden met een Renault RS01 als guest entry, een auto die uiteraard niet toegelaten is in de Blancpain GT Series wegens geen GT3. Ook opvallend is de voorlopige afwezigheid van de nieuwe Ferrari 488 GT3, zelfs semi-fabrieksteam AF Corse zakt naar Frankrijk af met de oudere 458 GT3.

Foto: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Series op dinsdag 8 maart 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Test day Paul Ricard.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons