van der Horst

Monza: Team WRT toont kleuren voor Fanatec GT World Challenge Europe Endurance Cup

Team WRT - BMW M4 GT3
Team WRT - BMW M4 GT3
Ook de Fanatec GT World Challenge Europe Endurance Cup gaat dit weekend van start op het circuit van Monza. Met meer dan 50 inschrijvingen belooft ook de editie 2023 van de endurance cup een succes te worden. Onder de deelnemende wagens ook vier BMW’s M4 GT3 ingezet door Team WRT. Net voor de aanvang van het weekend toonde Team WRT de liveries van de vier wagens, die ieder een eigen kleur krijgen.
De wagen met het nummer 46, bestuurd door Augusto Farfus, Maxime Martin en Valentino Rossi behoudt naast het gekende nummer ook het blauw, geel en witte kleurenschema. Sheldon van der Linde,  Dries Vanthoor en Charles Weerts krijgen dan weer een rood gekleurde BMW toegeschoven. De wagen van Adam Carroll, Lewis Proctor en Tim Whale die uitkomt in de bronze klasse valt op door een metaalblauwe livery. Tenslotte krijgen we Niklas Krütten, Jean-Baptiste Simmenauer en Calan Williams (gold cup) in de zwart-witte BMW.

Afbeeldingen: Team WRT
 

 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GT World Challenge Europe Endurance op donderdag 20 april 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Monza.
  • 24 Hours of Zolder

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons