van der Horst

MRF Challenge: Sam Dejonghe opnieuw richting Bahrein voor de derde afspraak van het seizoen

Crash Sam Dejonghe MRF Race 1 Bahrein 2013
Crash Sam Dejonghe MRF Race 1 Bahrein 2013
Dit weekend staat de derde ontmoeting op de kalender inzake de MRF Challenge. Onze landgenoot Sam Dejonghe, drie weken geleden in Bahrein nog het slachtoffer van een aanrijding gevolgd door een koprol (video), is opnieuw van de partij. Hij zal zijn vierde plaats verdedigen en er alles aan doen om op te schuiven in de tussenstand. Dit derde raceweekend vindt opnieuw plaats op het Bahrein International Circuit.
Tijdens de vorige ontmoeting van Sam met het snelle circuit in Bahrain, zette de Antwerpenaar al enkele knappe prestaties neer. In de eerste training prijkte hij direct bovenaan de tijdenlijst, maar de rest van zijn weekend verliep niet in deze modus. Na de reeds vermelde koprol tijdens race 1 moest hij tijdens de tweede race achteraan starten en wrong zich uiteindelijk naar een knappe zesde plaats. Tijdens de derde wedstrijd van het weekend kon hij een podiumplaats verzilveren. En dat laat het beste vermoeden voor komend weekend.

In tegenstelling tot de vorige race, zal de MRF Challenge ditmaal niet het volledige circuit gebruiken. Het lastige technische gedeelte in sector 2 zal worden afgesloten waardoor de piloten zich moeten aanpassen.



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit Internationaal op woensdag 18 december 2013.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons