van der Horst

Newsflash: 24H Spa: Opnieuw neutralisatie na crash Boutsen Ginion #15

#15 Boutsen-Ginion McLaren
#15 Boutsen-Ginion McLaren
Meteen nadat het veld terug werd vrijgegeven na de horror crash van de Von Ryan Racing McLaren #101, knalde de Boutsen Ginion Racing McLaren #15 met Karim Ojjeh achter het stuur op de Raidillon achterwaarts in de muur aan de buitenkant. Het lijkt er op dat de McLaren over zijn eigen olie is gespind. Ook de Marc VDS Racing BMW #66 raakte na de herstart betrokken in een incident, de wagen kwam nog maar net weer op snelheid toen de gele vlag voor het incident van de McLaren Jörg Müller verraste bij het aanremmen van La Source, waar hij achterop de Kessel Racing Ferrari #53 crashte. Beide wagens hinken met schade respectievelijk rechtsvoor en -achteraan terug naar de pits.
Update 19u00: De safety car kwam inmiddels weer naar binnen, terwijl de betrokken wagens  nog steeds allebei in hun pitbox staan.

Foto: Arne Simons



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Blancpain GT Endurance op zaterdag 26 juli 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons