van der Horst

Nico Verdonck en Louis Machiels voor België naar FIA Motorsport Games!

Louis Machiels
Louis Machiels
Nico Verdonck en Louis Machiels verdedigen op 1-3 november de Belgische kleuren in de GT Cup van de FIA Motorsport Games op het Italiaanse circuit van Vallelunga. Het Limburgs-Brusselse duo zal een Audi R8 LMS GT3 besturen ingezet door Attempto Racing en neemt de handschoen op tegen 21 concurrenten. Machiels kwam in het recente verleden in de GT3-categorie vooral in actie met materiaal van Ferrari en veroverde eind vorige maand nog de Blancpain GT Pro Am-titel. De volledige entrylist voor de FIA Motorsport Games treft u hieronder aan.
  • G&A Motors Motorsport
De FIA Motorsport Games is een nieuw evenement in de wereld van de autosport, verdeeld over zes categorieën: GT Cup, Touring Car Cup, Formula 4 Cup, Drifting Cup, Karting Slalom Cup en Digital Cup. Eerder werd al bekendgemaakt dat Gilles Magnus de Belgische kleuren zal verdedigen bij de toerwagens en dat de jonge Nicolas Baert (zoon van Jean-Michel) een F4-wagen zal besturen op de Italiaanse omloop. 

Antoine Morlet en Manon Degotte vertegenwoordigen ons in de Karting Slalom Cup, terwijl Felix Ferir - gewezen winnaar van de 24 Uur Karting van Spa-Francorchamps - de digitale competitie voor zijn rekening zal nemen. Bas Leinders zal onze delegatie begeleiden.

Na ieder evenement wordt er een gouden, zilveren en bronzen medaille uitgereikt. Het land met de beste score wordt de winnaar van de eerste FIA Motorsport Games.

De overige deelnemerslijsten worden in de komende week vrijgegeven.

Entrylist FIA Motorsport Games 2019


Foto: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in FIA GT3 op woensdag 9 oktober 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting FIA Motorsport Games.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons