van der Horst

Paul Ricard: Amaury Cordeel beste Belg in race 2

Formula Renault Eurocup @ Circuit Paul Ricard
Formula Renault Eurocup @ Circuit Paul Ricard
De tweede race voor de Formula Renault Eurocup te Paul Ricard bracht niet veel verbetering voor Ugo de Wilde (JD Motorsport). Onze landgenoot worstelde nog steeds met de afstelling van de wagen die op een droge baan verre van optimaal was. De Wilde vertrok als achtste won bij de start twee plaatsen maar verloor die later weer. Amaury Cordeel (MP Motorsport) was een van de rijders die nog voorbij de wilde geraakte, hij werd zevende een plaats beter dan zijn landgenoot en zijn beste resultaat in de klasse tot nu toe.
Lorenzo Colombo (MP Motorsport) kende een perfect weekend, hij domineerde ook de tweede race in Frankrijk en behaalde zo twee zeges op rij. Alexander Smolyar (R-ace GP) en Victor Martins (MP Motorsport) vergezelden hem op het podium. Martins staat nog steeds op kop in de puntenstand, de Wilde zakte af naar plaats zes.

Foto's: Georges De Coster
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op maandag 3 juni 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons