van der Horst

Paul Ricard: BMW palmt gans GT4 podium in

Start race 1 GT4 European Series Paul Ricard
Start race 1 GT4 European Series Paul Ricard
De MDM Motorsport BMW M4 GT4 van Alec Udell en Simon Knap won op het circuit van Paul Ricard de eerste race voor de GT4 European Series. Het Amerikaans-Nederlandse duo ging twee ander BMW M4’s vooraf, het exemplaar van Ekris Motorsport van Ricardo van der Ende/Euan McKay en dat van teamgenoten Mark van der Aa/ Koen Bogaerts.
Street Art Racing - Aston Martin vantage GT4
Street Art Racing - Aston Martin vantage GT4
De Street Art Racing Aston Martin Vantage van Jamie Vandenbalck en Julien Darras was best of the rest en eindigde op de vierde plaats. Stéphane Lémeret en Aurélien Panis kamen voor hun debuut op de Selleslagh Racing Team Mercedes AMG als negende over de lijn. Dumarey/Glorieux kwamen op de tweede SRT Mercedes niet verder dan de 21ste plaats, drie plaatsen beter dan de derde wagen van het team bestuurd door Behets/Vannerum. De Equipe Verschuur McLaren van Benjamin Lessennes moest al vroeg in de race de strijd staken na een aanrijding.

Foto's: GT4 European Series
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zaterdag 1 juni 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons