van der Horst

Paul Ricard: Vicetitel voor Stéphane Lémeret

CMR - Alpine A110 GT4
CMR - Alpine A110 GT4
Stéphane Lémeret en zijn ploeggenoot Pierre-Alexandre Jean (CMR Alpine A110 GT4) hebben de tweede plaats gepakt in de eindstand van het Frane FFSA GT4 kampioenschap. Op het circuit van Paul Ricard pakten ze in de twee races respectievelijk een negende en een zesde plaats, maar dat was niet voldoende om Grégory Guilvert en Fabien Michal (Saintéloc Racing Audi R8 LMS) van de titel te houden.
De Saintéloc Racing Audi kende nochtans niet een al te best weekend, in de eerste race die op zaterdagavond werd verreden, moest de wagen opgeven na een aanrijding terwijl in de tweede race de Audi niet verder kwam dan de achtste plaats. Maar toch was dit nog voldoende om Grégory Guilvert en Fabien Michal de titel te schenken. Op zaterdag ging de overwinning naar de Mirage Racing Alpine A110 van Fabien Michal en Grégory Guilvert, op zondag viel de zege in handen van Jim Pla/Jean-Luc Beaubelique (AKKA-ASP Mercedes AMG) nadat de BMW Team France BMW M4 van Laurent Hurgon/Julien Piguet bestraft werd voor het inhalen onder geel.

Foto: FFSA GTSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op maandag 14 oktober 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Circuit Paul Ricard.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons