van der Horst

Petit Le Mans: Inception Racing debuteert in IMSA

Inception Racing - McLaren 720S GT3
Inception Racing - McLaren 720S GT3
Volgende maand staat de finale van het IMSA Weathertech Sportscar Championship op het programma met Petit Le Mans op Road Atlanta. Normaal gezien had deze wedstrijd deze maand al moeten worden afgewerkt, maar daar stak corona nog een stokje voor. Eigenlijk was dit een geluk bij een ongeluk voor Inception Racing. Het team onder leiding van Bas Leinders krijgt zo de kans om te debuteren in IMSA en tevens om een McLaren tijdens een IMSA Michelin Endurance Cup te laten debuteren.
  • STX Motorhomes
Het team, dat gesteund wordt door Optimum Motorsport, zal zoals steeds met Brendan Iribe en Ollie Millroy aantreden, terwijl McLaren-fabriekspiloot Ben Barnicoat de derde piloot zal zijn. Hiermee blijft Bas Leinders en co hun horizonten verruimen nadat zij dit jaar uitkwamen van de International GT Open tot de 24 uren van Le Mans. Petit Le Mans vindt plaats op 13 november.

Foto: Thomas SmetsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in IMSA WeatherTech SportsCar Championship op vrijdag 15 oktober 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Petit Le Mans.
  • St. Paul

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons