van der Horst

Portimão: zware opgave voor Milo Racing

Milo Racing - Ligier JS P4
Milo Racing - Ligier JS P4
Ook de Ligier European Series ziet zijn seizoen eindigen in Portimão. Helaas zullen er maar 13 wagens afreizen richting Portugal, waarbij het gros van de deelnemers uitkomt in de JS2 R-klasse. In de JS P4 klasse moeten ze het doen met maar twee wagens. Wel interessant is dat beide wagens nog een kans maken op de titel en één ervan Belgisch getint is met Milo Racing, al wordt het geen gemakkelijke opgave.
Hoewel Kevin Balthazar outstanding was in Monza, heeft hij de kloof met Andrea Dromedari maar tot 26 punten kunnen verkleinen. Gezien zij de enige twee wagens aan de start zijn, zou de Italiaan met de HP Racing Ligier JS P4 tijdens een race moeten uitvallen zou Balthazar degelijk nog een kans willen maken op de titel. In de JS2 R-klasse is het Sébastian Baud (Cool Racing) die de beste kaarten heeft om de eerste kampioen te worden. De Fransman ligt 39 punten voor op Nathan Bihel (M Racing), zijn enige concurrent in strijd om de titel.

Foto: Ligier European Series



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Circuit Internationaal op dinsdag 27 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Portimão.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons