van der Horst

'Racing against Cancer' BMW Z4 GT3 in Brussel voorgesteld

Marc VDS RAcing BMW Z4 GT3 'Pappy's'
Marc VDS RAcing BMW Z4 GT3 'Pappy's'
Fantast Pascal Witmeur en zijn medewerkers rond het originele opzet 'Racing against Cancer' waren vandaag te gast in de BMW Brand Store in Brussel, waar de Marc VDS Racing BMW Z4 GT3 tentoon gesteld stond die met 'Papys' Jean-Michel Martin, Marc Duez, Eric van de Poele en Witmeur himself aan het stuur beperkt zal deelnemen aan de 24H van Spa. De bolide werd met het oog op de actie aangekleed met bokshandschoenen die de erg zware strijd tegen de meedogenloze ziekte moeten symboliseren. Naast Bas Leinders (Marc VDS Racing) en Christophe Weerts (PR BMW Belux) die de voorbije dagen tijd noch moeite spaarden om het opzet daadwerkelijk te helpen realiseren, kwamen onder meer ook Eric van de Poele, Maxime Martin en een rist bekende autosportfiguren hun steun aan het initiatief betuigen.
  • Powercars

Pascal Witmeur (midden) en medestrijders
Pascal Witmeur (midden) en medestrijders
Zoals u hier eerder al kon lezen leverde Pascal Witmeur zelf strijd tegen kanker maar de man van duizend en één opgemerkte initiatieven komt, spijts de vermoeidheid als gevolg van de ondergane behandelingen, extra gemotiveerd met het 'Racing against Cancer'-opzet uit de (boksers)hoek.

De livrei van de wagen, zoals op de bijgevoegde foto's te zien, is lang niet definitief. Het is immers de bedoeling - en het lijkt ook te lukken - de BMW Z4 van de vier oudgedienden met zoveel mogelijk bokshandschoenen van 10cm met daarop de naam van de sponsor/particulier te bestickeren.

Bas Leinders: moeite noch tijd gespaard
Bas Leinders: moeite noch tijd gespaard
  Is 240 euro te hoog gegrepen voor uw portefeuille, het kan ook voor veel minder, lees, zelfs gratis. Daartoe volstaat het een mail te sturen naar Pascal Witmeur (pascalwitmeur@gmail.com) of de coördinator van het opzet, oliviabricteux@yahoo.com met vermelding van uw naam (of bv. die van een aan kanker overleden vriend of familielid) en eventueel een korte leuke boodschap. Uw naam wordt dan aangemaakt op een print en op één van de drie Marc VDS-wagens aangebracht. Kort voor de start van de 24U krijgt u bericht op welke wagen en waar ongeveer uw naam te zien zal zijn. Na afloop van de 24U stuurt de Stichting tegen Kanker u een mail waarin u wordt voorgesteld een symbolische, zelf te bepalen bijdrage voor dit goede doel te storten. Niks storten is natuurlijk ook een optie maar dan moet u wel met uw geweten in het reine zien te komen.

Marc VDS Racing BMW Z4 GT3
Marc VDS Racing BMW Z4 GT3
Naast deze twee opties bedacht 'Racing against Cancer' nog tal van andere mogelijkheden die geld in het laatje kunnen brengen voor kankeronderzoek. Zo heeft een kapitaalkrachtige lotgenoot beloofd 50 eurocent per 'like' op de Facebookpagina 'Racing against Cancer' te storten, 1 euro per 'share', 1,5 euro per privébericht en 5 euro per bericht dat zou worden gepubliceerd.


BMW Racing Against Cancer
BMW Racing Against Cancer
Voorts is er mogelijkheid om via de site Marc VDS Racing (www.marcvds.com) in te tekenen op één van de vele packages waarbij je de 24H in uitzonderlijke omstandigheden kan beleven; er zijn circuitdopen aan boord van de BMW Z4 Taxi, je kan gokken en x euro's inzetten op de klassering van de VDS-wagens, een Pirelli Racing-band kopen en die 'uitlenen' aan het Team dat hem jou na afloop onder plexiglas terugbezorgt enz... Het spreekt voor zich dat uw bijdrage geheel of voor een groot deel naar de Stichting wordt doorgestort. Geïnteresseerd en/of meer info nodig? Surf naar www.racingagainstcancer.info

Foto's: Hans van Onsem




  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons