van der Horst

Silverstone 500: Zege voor RAM Racing Mercedes-AMG GT3

Callum Macleod en Ian Loggie
Callum Macleod en Ian Loggie
De Silverstone 500, de langste race van het British GT kampioenschap, werd gewonnen door de RAM Racing Mercedes-AMG GT3 van Callum Macleod en Ian Loggie. De TF Sport Aston Martin V8 Vantage GT3 van Nicki Thiim en Mark Farmer pakte de tweede plaats, de laatste podiumplaats ging uiteindelijk naar de WPI Motorsport LTD Lamborghini Huracan GT3 EVO van Dennis Lind/Michael Igoe nadat de JRM Racing Bentley van Seb Morris/Rick Parfitt - die eigenlijk als derde over de lijn kwam - gediskwalificeerd werd.
  • Oeste Kart
Start Silverstone 500
Start Silverstone 500
De zege leek eerst weggelegd voor de TF Sport Aston Martin van Jonny Adam/Graham Davidson, maar op vier minuten van het einde van de wedstrijd kwam Adam in contact met een GT4-wagen met de opgave van de Aston Martin als gevolg. In de GT4 klasse was de zege voor de Team Parker Racing Mercedes-AMG GT4 van Nick Jones en Scott Malvern.

Foto's: British GTSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in British GT Championship op dinsdag 11 juni 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons