van der Horst

Spa Euro Race: John Rasse en Fred Caprasse, de andere Belgen

John Rasse - Lotus Exige Cup V6
John Rasse - Lotus Exige Cup V6
Naast onze vijf Belgen in de formule 4 zien we tijdens de Spa Euro Race nog enkele andere landgenoten uitkomen in buitenlandse series en met succes. Zo is er John Rasse (Exige Cup V6), die niet minder dan de pole pakte tijdens de kwalificatie voor de Lotus Cup Europe. Een andere landgenoot Thierry Verhiest (Exige Cup V6) reed de vierde tijd na Bence Balogh (Evora GT4) en Christophe Lisandre (2-Eleven).
Fred Caprasse - Peugeot 308 Racing Cup
Fred Caprasse - Peugeot 308 Racing Cup
Eveneens indruk maakte Fred Caprasse die uitkomt in de Franse Peugeot 308 Racing Cup, hij reed in de morgen de snelste tijd in de eerste vrije training alvorens de banden in te gaan en reed met en herstelde wagen de vierde tijd in de tweede vrije sessie in de namiddag.


Mosler MT900
Mosler MT900
In de Britse GT Cup & LMP3 Cup komen geen Belgen uit, maar daar zien we naast enkele Ligier LMP bolides ook nog een paar leuke GT’s terug zoals de Mosler MT900, de McLaren 650S, Ginetta G55 of de Marcos Mantis.

Foto's: Niels Vaeck
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op vrijdag 1 juni 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Euro Race.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons