van der Horst

Spa: Geen beterschap voor Ulysse De Pauw

Ulysse De Pauw - Douglas Motorsport
Ulysse De Pauw - Douglas Motorsport
Na een teleurstellende eerste race die hij op de zevende plaats beëindigde, hoopte Ulysse De Pauw (Douglas Motorsport) op beterschap bij de twee races voorzien op zondag op zijn thuiscircuit. Helaas het mocht niet zijn, ook in de tweede race gaf zijn motor niet het volle rendement en sloot hij de race af pas als negende. In de derde en laatste race op Francorchamps nam hij de start van op de eerste rij, maar hij raakte de wagen van de op de pole vertrokken Ayrton Simmons (Chris Dittmann Racing) waarbij hij zijn voorvleugel beschadigde en de pits moest opzoeken om deze te vervangen en waarna hij de race uitreed op de laatste plaats maar wel de tweede snelste wedstrijdronde neerzette.
Ayrton Simmons - Chris Dittmann Racing
Ayrton Simmons - Chris Dittmann Racing
De Argentijn Nico Varrone (Hillspeed) won de tweede race voor Josh Mason (Lanan Racing) en Neil Verhagen (Double R Racing). In de derde race ging de overwinning naar Ayrton Simmons (Chris Dittmann Racing), hij kreeg op het podium het gezelschap van Clement Novalak (Carlin) en Kiern Jewiss (Douglas Motorsport).

Foto's: Niels Vaeck
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 21 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Speedweek.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons