van der Horst

Spa: Vierde zege voor Jens Reno Moller

(Reno Racing - Honda NSX GT3
(Reno Racing - Honda NSX GT3
Jens Reno Moller (Reno Racing Honda NSX GT3) heeft de eerste race voor de Blancpain GT Sports Club op het circuit van Spa-Francorchamps gewonnen. Voor Moller, die zijn voorsprong in de puntenstand vergroot, was het al de vierde zege dit jaar. Louis-Philippe Soenen (AF Corse Ferrari 488 GT3) werd tweede in de Iron Cup.
Louis-Philippe Soenen - AF Corse Ferrari 488 GT3
Louis-Philippe Soenen - AF Corse Ferrari 488 GT3
Jens Reno Moller startte op kop en wist de leidersplaats te behouden tot aan de meet, niettegenstaande Denis Remenyako (GetSpeed Performance Mercedes AMG GT3) op het einde van de race nog fel kwam opzetten. Murod Sultanov (Kessel Racing Ferrari 488 GT3) eindigde eenzaam op de derde plaats. Coach McKansy (HP Racing International Lamborghini Huracan GT3) sloot als vierde en eerste in de Titanium Cup af. Stephen Earle (Kessel Racing Ferrari 488 GT3) won de Iron Cup en hij moet in de tweede race later op de dag voor Louis-Philippe Soenen eindigen om zich van de klassetitel te verzekeren.

Foto's: Niels Vaeck
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Sports Club op zondag 21 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Speedweek.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons