van der Horst

Superprix: Voorbeschouwing Huygens/Dewilde

Nadat Johan Huygens en John Dewilde een omweg hebben gemaakt, respectievelijk naar de 25h Funcup en Lemans, zijn beide heren opgewarmd en klaar om het stuur van de 991 gt3 cup van EMG Motorsport terug in handen te nemen. Dit in Belcar 1, tijdens de Syntix Superprix, die komend weekend zal verreden worden op het circuit van Zolder.
‘We hebben allebei een heel leuke ervaring achter de rug in een andere tak van de autosport en hoewel dit een hele uitdaging was, zijn we allebei gemotiveerd om ons terug te concentreren op het kampioenschap waar het voor ons dit seizoen allemaal om te doen is: Belcar1.’ vertellen Huygens en Dewilde. ‘De vorige koers was niet zo’n groot succes maar elke race is een leerschool en levert altijd iets positiefs op. We trekken daar dus onze lessen uit en zullen onze uiterste best doen om komend weekend een mooi resultaat neer te zetten. Hierbij willen we alvast al onze partners bedanken voor hun steun en vertrouwen. Zonder hen zou dit avontuur absoluut niet mogelijk zijn.’

Huygens-Dewilde press
 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op donderdag 13 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons