van der Horst

Tel met Sandropov af naar de Ypres Rally

Thierry Neuville
Thierry Neuville
Volgende week zullen we u nauwgezet op de hoogte houden over de 54ste Renties Ypres Rally die volgend weekend plaats vindt, maar wie zich nu al een beetje wil voorbereiden kan dat op Sandropov. Dat is de eigenzinnige blog van onze medewerker Sandro Delaere. Zijn #countdown is de perfecte mix tussen een pronostiek, een voorbeschouwing en een presentatie van alle rijders die straks een hoofdrol kunnen spelen in de Kattenstad.
  • Dreamdrive
Sandropov
Sandropov
Sandro telt al sinds 2010 af naar het hoogtepunt van de Belgische rallykalender. Op die manier drijft hij de temperatuur richting de "heilige week" op, en stelt hij bekende en minder bekende namen voor, een ideale voorbereiding op de Ypres Rally quoi. Alles is te lezen via deze link naar de blog Sandropov.

Sandro zal vanzelfsprekend ook de hele week in en rond Ieper vertoeven en verslag doen van de belangrijkste voorstellingen en feiten, zoals de officiële persvoorstelling komende dinsdag. Hou dus de komende week zeker Autosport.be in het oog voor de allerlaatste updates en nieuwtjes over de Rally van Ieper!

Foto: Sandro DelaereSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op maandag 18 juni 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Ypres Rally.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons